Krvavá myšlenka
Anotace: nevim co k tomu dodat
Brodím se svatebním sněhem směrem na zastávku,
každým krokem narazím na krvavou myšlenku.
A já nechci na to myslet,
nechci si to připomínat.
I kdybych před ní začala utíkat,
krvavá myšlenka stejně mě bude stíhat.
Protože co krok,to krvavá myšlenka...
Co krok,to vzdálená zastávka.
Komentáře (1)
Komentujících (1)