Mijuju Tě lásko má
Anotace: pro mýho broučínka...miluji tě mnohem víc než říká ta báseň:-)
Ach,jak Miluji Tě,Lásko má,
doufám,že život mi Tě dá.
Ach,jak Miluji Tě,zlato moje,
nevzdám se nikdy toho boje.
Ach,jak Miluji Tě,broučku můj,
když ukážeš mi úsměv tvůj.
Ach,jak Miluji Tě,beruško,
jen Tobě dám své srdíčko.
Komentáře (3)
Komentujících (3)