Anotace: Beznadejne sem se zamiloval, uz je to strasne dlouho, ale lezi to ve me a zbavuju se toho timto zpusobem... mozna trosku kratka ale aktualni pocity se nedaj nafouknout:) Dekuji za komentare: at pozitivni, ci negativni...
Škobrtlo ve třetí strofě. Hodně citu, hůř zpracované. Nech po napsání báseň uležet, opracuj jí, nahlas přečti a pak dej do fóra...
07.03.2006 15:31:00 | jarynbacin