Touha
Anotace: touha te jednou zabije
Světlo.teplo,mraky,tma,
jsou to věci,kterých se nelze dotýkat,
jsou vzálené a tak nádherné,
jsou jako ty tak nedosažitelné.
Mijíme se každý den,
ty však netušíš jaký blázen jsem,
toužím po tobě,
jsem bez sebe,
jsi zakázané ovoce,
a já chci tě hluboce,
ale jsem jen snílek,
snad nedozvíš se jak moc,
toužím vzít tě za ruce.
Komentáře (0)