Anotace: O jednom náramku.
Velice pěkná báseň.Je vidět,že kromě obsahu přemýšlíš i o formě.Když pominu drobné nepřesnosti v rýmu,musím říct-skvělá. Dávám opět plný počet bodů.PS I když ta poslední věta se mi zdá v Tvé básni poněkud nadbytečná.
15.03.2006 09:19:00 | Branwen1
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?