Anotace: Omlouvám se za některé neohrabané obraty - básnička mě napadla po uspávání mojí sestřenky pohádkou jinou:-). A je velice spontánní...
A copak - šťastné konce v pohádkách se už dnes nenosí?No,možná je to tak lepší.Ta pointa se Ti povedla,jinak takový lepší průměr. A co se smyslu týče,možná by bylo lepší...a trn bodnout může...,ale to jen tak na okraj.
15.03.2006 09:12:00 | Branwen1