Mráz
Anotace: Dlouho jsem nic nenapsala nějak se mi nedaří..
V zajetí myšlenek
mysl snažím se vypnout
nemyslet na dnešek, na zítřek
spánkem spravedlivých usnout
Zapomenout na tíhu světa
v jasné noci mrazivé
život změní jediná věta
vše živé promění v neživé
Mráz a slova ničí krásu
je křehká ledová i vřelá
čekat na slunce – tu spásu
je myšlenka tak trochu smělá
Komentáře (0)