Smutek
Jsem sám proti osudu,
život mi šlape na paty.
Tričko slané jak moře,
od slz mám mokré šaty.
Ztrácím duši a sílu,
cítím na svých bedrech tíhu.
Mám jen smůlu
nebo slabou víru?
Cítím, jak mi život ubíhá,
pod rukama uhýbá.
Cítím smutek,
žádný vztek.
Komentáře (1)
Komentujících (1)