Kroky lásky
Kroky lásky
Kroky lásky vedou
mne tam,
kde byla jsem s Tebou,
láska čistá jak drahokam
mne ovládla něhou
Kroky lásky vedou
mne tam,
kde spojil nás osud,
nikdo z nás se necítil sám,
tak jako dosud
Kroky lásky vedou mne dál,
blíží se noc,
vím, že nikdy ses nebál,
máš velkou moc
Připoutal sis mne k sobě
bez jakékoli masky,
budu s Tebou i v době,
kdy se zastaví kroky lásky
Komentáře (1)
Komentujících (1)