SRDCE

SRDCE

Anotace: To už si snad ani nepamatuju proč jsem to psala :)

Srdce může láskou vzplát,
ne vždy se to může stát.
Srdce může smutné být,
když nikdo si ho nechce vzít.

Když se ho však někdo ujme,
a bude ho mít rád,
srdce rádo přijme,
lásky vodopád.

Srdce rádo oplatí,
každou laskavost,
někdy to však neplatí,
a srdci zbude lítost.

Někdy v srdci zabolí,
zrádný žal a trápení.
Jindy se však může smát,
a někoho milovat…
Autor -Wendy-, 09.03.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí