Neony
Anotace: když dva jdou ruku v ruce nočním městem...
Pod sprchou neonů
Dlaň v dlani vpitá
V závětří balkonů
Tma v očích bliká
On tiše kráčí s ní
Večer se rodí
Klidně, ať padne Řím
Ať vločky studí
V mrazivém předměstí
Tváře jim hoří
Snad je to předzvěstí
Přístavu v moři
Natruc všem neonům
Měsíc tmu kazí
Komínům vítr vzal
Na dluh pár sazí
Den v řece utopen
Noc stále mladá
V neonu přečte sen
Kdo písně skládá
On s ní a ona s ním
V zajetí noci
Vyrazí hledat Řím
A svět se točí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)