Pískneš
Anotace: a já k tobě přilétnu jako vítr
Pískneš a jsem vítr
v úžlabině skal,
zazvoníš a jsem dráha
letícího šípu,
zaťukáš a vím,
že tvůj hlas mě zavolal.
Zašeptáš a jsem vůně,
obklopující lípu.
Dotkneš se mě a jsem
hebkost aksamitu,
políbíš mě a jsem
čirost skla,
miluješ mě, jsem
stálost monolitu,
objímáš mě - jsem
tvoje láska líbezná!
Komentáře (3)
Komentujících (3)