Smích
Anotace: ...zase jedna o lásce, trochu melancholická...
Smích marionet
Zní drze v ulicích
Pár světelných let
Snad schová Evin hřích
Touhu po nepoznaném
Po světle z oblázků
Možná Golemův šém
Má patent na lásku
Smích marionet
Se nocí rozléhá
Pár rozlitých gest
Do kůže zasévá
Smích na kolejích
Přejel ho noční vlak
Jen déšť v ulicích
Šeptá si ‚snad až pak‘
Komentáře (0)