..Jaro, já milovat chci velice..
..že se tím trápím velice..
..Jaro, já už nechci býti sám.
ty věty nahoře by se možná neměly objevit, měly by se opsat v metaforách, nechat utýct s fantazií. navíc "velice" 2x na konci veršů možná trochu štouchá do očí.
tak taková malá rada: zkus nevázat myšlenky do veršů .
držím palce.
11.03.2006 11:54:00 | kulishak