Ne, ne, ne
Anotace: beze snů není reality
Nevím jak ti říct, co srdce tvé odmítá.
Všechny cesty, po kterých jdu, jsou oklika.
A malá tsunami co řádí v mojí mysli.
Mé krásné vzpomínky zarputile čistí.
A zemětřesení, které stále ve mně zní, jsi Ty.
Beze snů nepoznáš reality...
Komentáře (4)
Komentujících (4)