Anotace: to prosté slovo láska...
Ne tak tu písničku neznám... v životě jsem jí neslyšela... ale dík za ní i za komentář =)
12.03.2006 00:12:00 | Nekonečnost
Krásné. Už ten název. Znáš tu písničku, co zpíval Karel Štědrý? Uznávám, je to dávno, bylo to takhle: L dvě ruce zančí, mou a tvou, A je stan a střecha nad hlavou, S to v sobě tají hada, co byl v ráji, K je kytka v květu a to slovo náhle je tu ...
11.03.2006 22:53:00 | Odett
Nádhera... no prostě... Nádhera.. Já nevím co k tomu více než Nádhera říct, fakt úžasný. 100
11.03.2006 15:53:00 | Kristýna M