Utíkám
Anotace: tomuhle nikdo neuteče
Utíkám nocí,temnou tmou,
proč je tak těžké zapomenout,
beznaděj,bolest,utrpení,
chci zmizet někam,
kde smutek není.
Utíkám ale nevím kam,
anad nebude to past,
anad pochopím,že mám se rvát,
a nepřestat bojovat.
Komentáře (2)
Komentujících (2)