LÁSKA NEEXISTUJE
Anotace: Už ani nevím proč jsem to psala...bylo to asi když jsem se pohádala s jedním klukem kterýho mám ráda a připadalo mi že láska vážně neexistuje....i když to asi není pravda...
Každý říká že miluje,
avšak nikdo neví jaké to je.
Láska neexistuje...
Vzala mi naději,
a hrála hloupou hru.
Já byla její hračkou,
avšak lásku jsem omrzela.
Odhodila mne,
jak to často dělává.
Láska není stálá,
nenávidím lásku.
Dožene tě k smrti.
Když umíráš, trpíš.
Když tě láska odhodí,
chceš zemřít.
Ten kdo miluje,
později jen zemřít chce...
Každý říká že miluje,
avšak nikdo neví jaké to je.
Láska neexistuje...
Komentáře (3)
Komentujících (3)