Anotace: Pro mě a pro tebe...za to, jak se umíme vždycky (každý sám) přesvědčit o tom, že naše chvíle nemají zase až tak velký význam...
Sbírka: Vejdi, ale neubliž!
Hmm... tak ta vypovídá dost...
nejen o gurmánství, o zahnání hladu...
možná i o tom, co vlastně je radost...
dopřát si šlehačku, či čokoládu... :o)
ňaminková!! :o)
14.03.2006 08:54:00 | Cecilka
Ta poslední věta je citace Julie Roberts. Creme Bruleé jsem taky nikdy neochutnala a možná taky proto mám stále ráda želé! :-)
12.03.2006 19:09:00 | Keilanne
já moc po cukrárnách nechodim a tak sem si créme bruleé našel na netu:) líbí se mi spojení chutě s kousky času. jen mi tam trochu nesedí to " toť " a na můj vkus sou dlouhý verše, ale to je jedno. má to náladu:)
12.03.2006 18:18:00 | kulishak