Tak jdi už pryč...
Anotace: Inspirováno písní F**k it....
Tak z mého srdce táhni už pryč,
já chci ho zamknout a zahodit klíč,
táhni si kamkoli, jen pokoj mi dej,
nechci Tě znát,nechci Tě potkávat,
tak mi to přej...
Už je to trapný jak v srdci mým seš,
jenom si nemysli, že v něm zůstaneš,
nechci Tě znát, tak mi to přej,
konečně prosím Tě pokoj mi dej...
Už táhni do háje a nech mě být,
nechci už vzpomínat, o Tobě snít,
nesnáším Tvoji tvář,Tvoje tělo,
nesnášim Tebe celého,
tak už jdi, vypadni,táhni si pryč,
nech mě žít, přemýšlet, zahodit klíč...
Komentáře (1)
Komentujících (1)