Osud milenců
Anotace: ...ani nevím, co to znamená.Snad asi, že s láskou dokážeš i věci, které se vymykají i realitě.
Osud Tvůj ruku v ruce kráčí s mým,
po cestách plouží se s pláčem toulavým.
Na krku korálky z jahod,
objímaje paloučí,
co rozkvétá jen z náhod.
My-trestanci zamilovaní
s osudem spjati, osudem spojení.
Jahodové korálky na dlaních..
spolu milenci
... projeli poušť na saních.
Komentáře (2)
Komentujících (2)