Vyznání
Nevím proč vybrala jsem si tebe
snad líbily se mi tvé vlasy, úsměv, rty
snad připadals mi že dívce sneseš modré z nebe
a přece byls to ty
s kým ten vlahý letní večer
spojila jsem rty
jak stály jsme tam sami
předtím polibkem
kamarádi
ta rozpačitost visela nad námi
i když tam byli samí lidé
přec jsme byli sami
Hádáme se
pošťuchujem
přesto všechno
jsme oba stále s tím
koho milujem
já s tebou
ty se mnou
mi oba jsme teď jeden stín
když chci tě políbit
už neptám se
smím...?
Komentáře (1)
Komentujících (1)