Pěkná trefa :) fakt dal sem úplně nejvíc..
15.03.2006 21:50:00 |
děkuji za komentář k mé básničce. Máš pravdu, někdy chceme něco udělat, ale nakonec uděláme úplně něco jiného. Tak třeba má báseň, fakt jsem to ze sebe potřeboval dostat a aniž jsem s tím chtěl obtěžovat lidičky na Literu, nakonec to ze mě vypadlo a trochu se mě ulevilo. Věřím, že brzy začneš psát básničky o naději, o lásce a třeba i o jaru, které s sebou nese právě tu naději obratu k lepšímu. Měj se pěkně, papa :-))
15.03.2006 21:27:00 | K.a.Z
Začátek Tvé básně připomněl mi film, který nedávno dávali na ČT 1: "Kruh" - zařazen jako horor, ale já v něm viděl spoustu poezie. Je to božská bytost nebo konkrétní kamarád, co na Tebe shlíží na dno studny?
14.03.2006 16:05:00 | petr.c17