Posílám...
Anotace: skrze prostředníky posílám do dáli, posílám a ne zrovna malo se mi stýzká
Slova má slyšet jsou v korunách stromů
vrať se můj milý, vrať se zas domů.
Doteky posílám po vločkách sněhových
a pláču v objetí plyšáků schovívavých.
Polibek zasílám v esemesce,
bez Tebe usínat se mi tu nechce.
Až když vrátíš se, pusu Ti dám
a budu moc ráda, že Tě tu mám.
Komentáře (3)
Komentujících (3)