Tak to začalo...a tak to končí
Začalo to:"V nemoci i ve zdraví, v bohatství i chudobě!"
čas nám však dále neúprosně plyne,
to znělo mi v uších tenkrát, v jiné době,
však většina z těchto slov mě nyní sotva mine.
Nesmíš mi po tom všem za zlé míti,
po všech Tvých láskách mimo dům,
že už s Tebou dále vážně nechci býti,
běž jsi dál a Bůh Tě ochraňuj...
Komentáře (2)
Komentujících (2)