V moři
Anotace: ..a ještě trocha něhy...:-)
Tvé dlaně jen hoří
Hledají, co tma skryla
Na dně v hlubokém moři
Usnula Charibda i Skylla
Proplouváš úžinou
Vítr plachty hladí
A vlna za vlnou
Tvou bárku tiše svádí
Moře dotyků
Noci v jednu se slily
Plují bez mapy
A přeci k jednomu cíli
Tvé dlaně jen hoří
Našly, co tma skryla
Teď plavou spolu v moři
Těla ve svitu měsíce bílá
Komentáře (1)
Komentujících (1)