Anotace: Mísí se ve mě všechny pocity a zmatek ve mně způsobil si Ty, včera mě líbáš, včera mě hladíš a dneska v sobě těžký boj svádíš, nemiluj dál mě už, nemá to cenu, neměj mě ani trochu rád, nechci už lásku Tvou, já hledám něhu, s citem co trvá napořád.
Ty pocity jdou s námi všude a když je napíšeme na papír,tak se nám spíš asi uleví.Asi to v životě nemáme lehký,chlapi jsou na tom mnohem líp,páč mi někdy připadá a to dost často,že mají srdce z kamene!
Ps:Děkuju za komentáře :-)
15.03.2006 17:45:00 | Kett
Lepší je být naštvaná, než se jen litovat. Vždycky musíme věřit, že bude líp!
14.03.2006 23:02:00 | ona