Hmmm...že by návrat první lásky? Já ho také prožívám a už hezky dlouho a je to pořád krásný.....moc! Tvoje básničky mě oslovily - tak hodně štěstí!
05.06.2006 14:24:00 | Dalimila
Hm...tenhle pocit znám...i slza občas padne, když člověk nad tím zapřemýšlí :o)
14.03.2006 20:43:00 | ZZuzkAA
Zdravím, Tě mám dnes taky kousek básnickýho střívka a duši plnou vzteku, tak jsem taky něco napsala. Přeji Ti ať se se svou láskou nepotkáváš jen ve spěchu a ať už nám konečně vyleze to slunce. Ahoj:-)
14.03.2006 18:53:00 | grázlík