život i láska
Anotace: začíná aby mohla skončit, stejně jako život...
Snáší se k zemi
Snáší se prach
Snáší se utrpení
snáší se strach
na zemi leží
čas rychle běží
neuprosný
rozhodnutý
rozdělit nás
ležíme v tichu
každý sám
beze smíchu
bez dechu
život ti dám
vyměním
podělím
každého z nás
neber mi lásku
neber mi sny
neber mi dny
neber mi ty
neber mi nic
pozdě však
neuprosný
rozhodnutý
rozdělil nás
Komentáře (1)
Komentujících (1)