Anotace: Možná, že bez obrázku je to trochu nanic. Tak to, prosím, zkuste aspoň s básničkou
Tobě je vážně 13 let?Tak to tady máme další talent.Já nečtu všechny básně a na Tebe jsem narazila spíš náhodou, vidím Tvůj nick a říkám si, á,tady někdo rád Zaklínače ..a prásk... taková dobrá vyzrálá básnička.Dávám stovku s radostí a jdu na Tvé další básně.
15.03.2006 09:09:00 | Branwen1
Mám rád krátké, úsečné a přitom vševykládající verše. Představivost mám obrovskou, obrázek je pro mě zbytečnost. Pěkné a líbí.
15.03.2006 08:43:00 | Buližník