Tobě
Anotace: Chtěla bych Ti toho tolik říct, probrat ten naší lásky kříž, tu bolístku, co jsem si i trochu sama udělala, tím, že jsem naší lásku uspěchala.
Nadělala jsem se spousty chyb
a teď bych chtěla, aby mi bylo líp.
Žárlivost a láska, leccos změnila
a mně zbyla jen lásky mohyla.
Teď čekám, jestli se ozveš a všechno probereme,
nebo si na tu chvíli, čas už nenajdeme.
A všechno zmizí do ztracena,
už nikdy ty muž a já žena.
Myslím na Tebe moc a moc,
a všechny volám na pomoc.
Čekám tu na Tě než mi zmizíš do neznáma,
potichu šeptám mám Tě ráda.
Komentáře (0)