Miluju
Anotace: Miluju a milovat budu, i když zapomenout bych radši měla
Prsty propletou se jemně
A celý svět nám tiše závidí
Já jsem v tobě a ty ve mně
kouzlo lásky naštěstí nemizí
Tvůj dech co cítím na zádech
Tvé rty co zkoumají mé tělo
Tvé pohlazení po vlasech
Tvé srdce si vzalo, to co chtělo
Dotyky tvé mě chrání
A duše splynula s tou tvou
Tohle příběh o mě není
Ale je celý o nás dvou
Miluju tě celým tělem
Miluju tě celou duší
Miluju tě celým srdcem
Láska nám oběma tak moc sluší
Komentáře (1)
Komentujících (1)