Jo jsou to lumpové, ale nesmíme se dát, máme svou cenu a za tou si musíme stát. Srdce mi krvácí a oči vlhnou a on, věřím, že je naprosto v pohodě, už jenom proto musíme být taky, aby si uvědomili, co ztratili. Tak ať se nám daří a držím tímto všem zklamaným dušičkám pěsti.
15.03.2006 18:21:00 | grázlík
Kačko, mám podobné pocity, včera jsem napsala báseň táhni k čertu, ať Ti to vyjde tak jak si přeješ a co nejmíň trápení.
15.03.2006 17:35:00 | grázlík