Anotace: ............
hm...nemám ráda lidi co někomu kecaj co se týče formy básničky,do obsahu,když jsou tam blbosti,ať kecaj...ale todle fakt nemám ráda.Prď na ně,je to fajn,každej máme svůj styl,kdybychom psali všichni přesně stejně a podle pravidel,tak by bylo všechno na jedno brdo a nikdo by to ani nechtěl číst.
15.05.2006 17:40:00 | Izanami
Já bych to tedy udělala buď všechno podle prvního verše (12-6, 12-6) nebo podle té lidové formy (8-6-8-6 / 8-7-8-7), ale ty slabiky bych v ní držela, jako v písničce.
16.03.2006 09:44:00 | Odett
Já bych to tedy udělala buď všechno podle prvního verše (12-6, 12-6) nebo podle té lidové formy (8-6-8-7 / 8-7-8-7), ale ty slabiky bych v ní držela, jako v písničce.
16.03.2006 09:43:00 | Odett
Život nezná bolestí.
Život nezná krutostí.
Tak promiň mu své utrpení,
Věř v Života napravení...
16.03.2006 00:28:00 | Pain