..můj odraz..
Můj odraz zrcadlí se ve sklenici vody
Stejně jak život..ve kterém se brodím
Stejně jak touha..která se tam topí
Mrazivě ztuhlá do ledový kroupy
Můj odraz skomírá v plamenu mešních svící
Stejně jak víra..bez síly nehořící
Stejně jak květy..na který se práší
Cítit dým kadidla je všude na rubáši
Můj odraz ožije v přívalu tvojí záře
Stejně jak láska..již nikdo neodpáře
Stejně jak přání..která mám ve svých dlaních
Hřejivým dotykem probuď tedy svou paní..
Komentáře (5)
Komentujících (5)