Tvé vlasy to záplava záře
Jen co tě spatřím
Hned celé mé nitro
Se do tebe zblázní
Stačí jen letmí pohled tvůj
A já jsem se chovám, jak šílenec
Tvé oči modré jsou
Jak nekonečné hlubiny moře
Tvé vlasy to záplava záře
Co kolem tvé tváře
Mírně se vlní
Tváře jenž úplně mně uchvacuje
Nevnímám čas,
Nevnímám prostor jsi tu jen ty
Nikdo jiný neexistuje
Miluji jen tebe
Někdy si říkám, že více už to nejde
Pak přesvědčím se o opaku
Stále více mi totiž scházíš,
To třeba, když i jen
Na malou chvíli tě nevidím
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (6)