Nesplacený dluh!
Anotace: To, co už nikdy zpátky nedostanete...
Dlužíš mi
svého "Já" část
nelži mi
ani nechtěj mě mást
"Promiň" neříká se snáz
Dlužíš m i
ty okamžiky soucitu
pověz mi
příběh náš, než procitnu
než se v Tvých očích promítnu
Dlužíš mi
polibků milion
věříš mi?
Byls to Ty, ne on
kdo nesl lásky lampion
Dlužíš mi
celou pravdu
o našem "my"
já sotva ji v Tobě najdu
to dřív na dluh pojdu...
Komentáře (2)
Komentujících (2)