Jsi...
Jsi temná noc i jasný den.
Jsi skutečnost i pouhý sen,
Jsi má naděje i víra,
Jsi světlo, které nezhasíná.
Jsi záchrana má, jsi i má zkáza.
Nejhlubší zoufalství i zázrak...
Tvůj plamen hoří v srdci mém.
Jen s tebou vím, kdo vlastně jsem...
Komentáře (3)
Komentujících (3)