Cena bytí
Trhám listy které jsi mi psal,
Ty jsi lásku nerozpoznal,
Pálím vzpomínky v mysli něčí,
Až smůla z dřeva žalem brečí,
Zalepené oči máš snad steskem,
Nerozpoznáš ani bouřku s bleskem,
Déšť nesmyje ti z očí žal,
Ten co jsi si sám nevybral,
V srdci tvým ti leží kusy ledu
A já od tebe mé kroky vedu,
Nechci však ztratit všechen čas,
Ten čas…tu dobu co zbyla v nás…
Komentáře (1)
Komentujících (1)