Vzpomínání
-Sním o Tobě-
Kéž pohladil bys mě ve vlasech
tak, jak to děláváš v mých snech,
ze kterých probouzím se uslzená.
Kéž pohladil bys mě ve vlasech
a já cítila Tvůj plytký dech
jak na mou bledou kůži fouká.
-a Ty přicházíš-
Hladíš mě ve vlasech,
natáčíš pramínky jejich
na prsty své.
Hladíš mě ve vlasech
a v stříbrných obrazech
vidíš slzy mé.
-jen se mnou jsi-
„Navěky s tebou budu“
šeptals potichu
srdci mému.
„Navěky s tebou budu,
nikdy nezapomenu
na naši lásku.“
-stále mě nosíš v srdci svém-
Jsem s Tebou,
hladím Tě ve vlasech.
Žít s láskou
budeme spolu v našich snech.
-tak stojí na kameni, jenž navěky bude tížit Tvoji hruď-
Komentáře (2)
Komentujících (2)