Anotace: Už podle názvu můžeš poznat, že je to něco, něco smutného, co mi řeklo samo mé srdce.
Krátké, krásné a pravdivé. Myslím, že se nám tu rodí další básnířka. Jen tak dál:-)
29.03.2007 19:47:00 | Vera
A ona čato zraní
Někdy krásně zmatená
A často šíleně bolí
Pro dva je určená
Někdy se změní v noční děs
Jindy o ní růžově sníme
Aby nás zas mohla překvapit
A my nevíme co ještě smíme
Pak už před ní radši utíkáme
A citům uvěřit nechceme
Stejně však nakonec podlehneme
I když je to prostě šílené
Jitka
16.03.2006 21:15:00 | Jitka
A přece pořád jdeme dál,
růže pěstujem i rveme,
jednou jsme blíž jind opodál,
přes všechny zákazy zas milujeme.
Tu lásku co nám nedá spát,
ty city co se honí hlavou,
pro slůvka lásko mám Tě rád,
jsme schopni nechat všechno stranou.
A pak nás zase popíchá,
aby zas příště mohla hezky vonět,
je potichu i nedýchá,
a leckdo o ní píše sonet.
Láska s růžema bez trní,
láska s trnama a listy,
chvíli jí člověk v dlaních má,
ale nic není jistý:-(
16.03.2006 19:36:00 | grázlík
Kolik pravdy může být ve čtyřech řádcích? nekonečno! Tak jako v té tvé
16.03.2006 19:13:00 | Kristýna M