...........
Anotace: Láskou se ze slová JÁ stane MY DVA!
Láska podobá se rozjásané šále,
barevné tóny hrají tu v proužku a
když si láska chce zatančit v bílém sále,
uvězní dva prsty v kroužku.
Pak pršet by mělo štěstí z nebe,
to proto,že s láskou kráčíme vedle sebe.
Ať padá a bubnuje naší lásce,
ať zní jak serenáda sladce.
Půvab svůj si zachováme,
nezmění se všedností a nezabijí ji starosti...
Komentáře (2)
Komentujících (2)