Život je pes
..to dobře víš.
Zítra či dnes smutný dárek rozbalíš.
5minut lásky,pak hodiny ztrádání.
Ten koho miluješ teď vkládá ti nůž do dlaní.
Musíš prý zabít to, co nikdy nechtěla si ztratit.
A prý za cizí vinu musíš krutě platit.
Komentáře (1)
Komentujících (1)