Anotace: Dávám to sem sice teprve ted ale psala sem to už dávno...
Já vím,že za to nemůžeš,ale to téma je tak omšelé,že bys musela použít bohatší slovník,abys neopakovala,co už napsali jiní...a pak nějak mi tam nesedí rytmus...
18.03.2006 20:10:00 | Harr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?