Pro Tebe
Anotace: ...To co obvykle slibujeme a nedodržíme...
Jen se lásko podívej
co chtěl bych Ti dát.
Tak se přeci usmívej
vždyt víš,mám Tě rád.
Přinesu Ti modré z nebe
a sluneční zlatou zář.
Zabalím si do něj Tebe
at rozjasní se Tvoje tvář.
Ve svém rouše z blankytu
až vyjdeš si ven
Každý tvor vyjde z úkrytu
a rozkvete celá zem.
Ptáci začnou prozpěvovat
nejkrásnější písen svou
V které budou opěvovat
přeúžasnou krásu tvou.
Louka pokryje se květy
barev duhy a nebe
Motýli ladnými lety
tančit budou jen pro Tebe.
Zlatohlávci barevní
usednou Ti na šaty
At jen to tu každý ví
že královnou jseš tu Ty.
Komentáře (2)
Komentujících (2)