Čekání
Anotace: .....Nemám rád samotu.....
Jak příroda v zimním spánku
čeká na jaro.
Jak zamrzlá hladina řeky
čeká na osvobozující paprsky jarního slunce,
které rozlámou její ledové okovy
a vrátí život říčnímu proudu.
Jak plachetnice
čeká na spásný vítr.
Jak diamant
čeká na den,který mu vrátí jeho krásu,
jenž noc mu vzala.
Tak i já
čekám na Tebe.
Ty jsi moje jaro,den co nový život přináší
a svým úsměvem jak paprsky jarního slunce
rozlamuješ okovy,
jimiž samota spoutává mojí duši.
Komentáře (1)
Komentujících (1)