Očko, smutné

Očko, smutné

Anotace: Má láska k životu...

Když měsíc zapadne
a slunce se objeví,
člověk už ani nemá ponětí,
co se mu zdálo.

Víčka se otevřou
a sluneční svit zahlédnou,
po světě i po nebi,
krásu a zlost objeví.

Podívají se po světě,
lidskou marnost objeví,
podívají se po nebi
a mráčky a ptáčky objeví.

Všechno co uvidí,
všechno na čem spočinou,
to lidská ruka, nebo noha,
zpustošila, zničila.

Na očku kapička,
slanná, jak moře,
smutná, jak měsíc,
pluje po obličeji a její smutno.
Autor oliver, 19.03.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemáš na kompu word? Ty bído, se mnou to málem prásklo.

20.03.2006 12:02:00 | Krtica

šotek se objevil, přepsal Ti "oběvil"

20.03.2006 07:09:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí