Anotace: Tohle je věnováno někomu, jehož city jsem přehlédla pod rouškou přátelství! "Tome, ještě jednou díky..."
Ona bohužel každá láska nekončí opravdu tak jak jsem napsala v básni zítra ráno vyjde slunce ke které si mi psala komentář, je to jen taková výměna, za něco, co momentálně nemůžu mít a tak se musím přetvařovat, protože nahlas nemůžu říct, že moc miluju:-) Ahoj.
22.03.2006 16:47:00 | grázlík
Takové počtení... trochu jednoduché a nenáročné. Ale čte se to hezky...
21.03.2006 08:42:00 |
Souhlasím, že by z toho mohla být pěkná písnička. Při přečtení anotace mě napadlo: Přátelství je nejpitomější forma lásky.
20.03.2006 14:38:00 | JardaCH
Moc hezoučké, má to takovou jednoduchou formu a ten refrén tam sedne. Jako písnička by to taky bylo parádní.
20.03.2006 12:43:00 | Miskitka