Láska a nenávist
Anotace: ...Láska a nenávist-jak často si tato na první pohled úplně odlišná slova zaměńujeme a spojujeme v jedno.Jak snadno se jeden cit změní v druhý.Z lásky můžeme nenávidět,z nenávisti milovat......
Láska a nenávist
od každého máme díl
Láska a nenávist
každý se s tím narodil
Láska a nenávist
stále to v nás bojuje
Láska a nenávist
všechno co nás spojuje
Láska a nenávist
nosíme je každý v nás
Láska a nenávist
jednou oheń,jindy mráz
Láska a nenávist
dvě slova pro jeden cit
Láska a nenávist
nedokážem bez nich žít
Láska a nenávist
provází nás život celý
Láska a nenávist
jediné,co kdy jsme měli
Láska a nenávist
proč je všichni popíráme
Lásku a nenávist
každý v duši obě máme
Komentáře (1)
Komentujících (1)