Chci
Anotace: člověk chce někdy víc než by moh mít..
Chci bý zase jenom s Tebou,
peřinu mít povlečenou.
Jako motýl dál se vznášet,
nebrat si už další prášek.
Hořím touhou mít Tě zpátky
a pod hlavou z růží plátky.
Nerada se vzdávám lásky,
když mi ráno češe vlásky.
Lásky z nitek spletenou,
k tobě rychle smetenou...
Komentáře (0)